Προστασία από Spam

Το noSpam ελέγχει εισερχόμενα και εξερχόμενα e-mails σε SMTP, POP3 & IMAP πρωτόκολλα. Ανιχνεύει αυτόματα, χαρακτηρίζει, και μπλοκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.Απαλλαχτείτε τώρα από ιούς και spam emails. Η λύση είναι απλή, άμεση και ασφαλείς.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας δώσουμε λύση άμεσα, υπεύθυνα, και σίγουρα με το χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: +30.2289027740
Κινητό: +30.6942294897
Τέλεφαξ: +1.8019122873
Email: info@noSpam.corp.gr


      

noSpam e-mail υπηρεσίες


H noSpam είναι η δημοφιλέστερη και πιο αξιόπιστη εταιρία παροχής Υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2004 και στήριξε την πορεία της στην επένδυση πόρων σε αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες αλλά και στο δικό της δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία σημειώνει μεγάλη πρόοδο σε επίπεδο δικτύου πελατών-μεταπωλητών και παρεχομένων υπηρεσιών στην Ελλάδα.
   


Σχέση κόστους - ποιότητας υπηρεσιών
Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες σε σχέση με τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε!

Σταθερά Υψηλή Ποιότητα υπηρεσιών και κορυφαίο Backup
Πάντα σταθεροί στις κορυφαίες ποιοτικά επιλογές, οι servers μας είναι με ταχύτατους επεξεργαστές Intel Xeon και 5GB RAM με λειτουργικό Windows.

Το data center στο οποίο στεγάζονται οι servers μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας, standby servers, UPS, όλα αυτά σε ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον. Οι servers παρακολουθούνται και ελέγχονται στενά, 24/7 σε όλες τις διόδους και στην υποψία οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, σπεύδουν επί τόπου τεχνικοί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Τεχνική Υποστήριξη και Γρήγορη Εξυπηρέτηση Πελατών
Τελικά αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε, πέρα από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι η νοοτροπία μας, η προσωπική επαφή μας με όλους εσάς που δίνει ΓΡΗΓΟΡΑ λύσεις σε ότι σας απασχολεί αλλά και το ΗΘΟΣ μας!

   
Κεντρική σελίδα   Υπηρεσίες   Τιμοκατάλογος   Eταιρικό Προφίλ
Copyright © noSpam Corp. All rights reserved.