Προστασία από Spam

Το noSpam ελέγχει εισερχόμενα και εξερχόμενα e-mails σε SMTP, POP3 & IMAP πρωτόκολλα. Ανιχνεύει αυτόματα, χαρακτηρίζει, και μπλοκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.



Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας δώσουμε λύση άμεσα, υπεύθυνα, και σίγουρα με το χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: +30.2289027740
Κινητό: +30.6942294897
Τέλεφαξ: +1.8019122873
Email: info@noSpam.corp.gr


      

noSpam e-mail υπηρεσίες


Οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από προστασία σε πραγματικό χρόνο η οποία δεν βασίζεται μόνο μέσω υπογραφές προστασίας αλλά σε μία ανάλυση των emails σε πραγματικό χρόνο καθώς και την εύρεση της πηγής διανομής αντίστοιχων πρότυπων email. Το noSpam ελέγχει εισερχόμενα e-mails στον SMTP, ανιχνεύει αυτόματα, χαρακτηρίζει, και μπλοκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, δίνοντας έτσι μια αξιόπιστη και μοναδική λύση στο πρόβλημα.
   


Με την υπηρεσία noSpam, έχετε τον έλεγχο όλων των λογαριασμών email, και την πλήρη διαχείριση τους. Εμείς διαθέτουμε μόνο τους servers που κάνουν το φιλτράρισμα της εισερχομένης αλληλογραφίας. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεται το site, ή το domain σας σε εμάς. Μόνο το MX record πρέπει να αλλαχτεί (στους DNS του hosting provider), για να λειτουργεί το mailing, σε ένα από τους δικούς μας mail servers.

Η υπηρεσία είναι ασφαλής και σίγουρη, γι’ αυτό και είναι υπό δοκιμή για 60 ημέρες, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση ή χρέωση. Αν δεν μείνετε απόλυτος ικανοποιημένοι από την υπηρεσία noSpam, δεν έχετε καμία υποχρέωση απέναντι μας.

Απαλλαχτείτε σήμερα από τα άχρηστα και επικίνδυνα emails, χωρίς κανένα κόστος, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Εως 100 emails ΔΩΡΕΑΝ
Εως 1000 emails 30 Euro/έτος
Εως 2000 emails 50 Euro/έτος
Εως 5000 emails 100 Euro/έτος
Για απεριόριστα emails 200 Euro/έτος


Επίσης αναλαμβάνουμε υποστήριξη (support), σε mail servers, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, με συμφωνίες ανά περίπτωση.

Δίνουμε λύσεις, και τεχνική υποστήριξη, σε κάθε πρόβλημα που αφόρα την προστασία από το email spamming.

   
Κεντρική σελίδα   Υπηρεσίες   Τιμοκατάλογος   Eταιρικό Προφίλ
Copyright © noSpam Corp. All rights reserved.