Προστασία από Spam

Το noSpam ελέγχει εισερχόμενα και εξερχόμενα e-mails σε SMTP, POP3 & IMAP πρωτόκολλα. Ανιχνεύει αυτόματα, χαρακτηρίζει, και μπλοκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.Τα λεγόμενα spam ή junk mail είναι μηνύματα με ενοχλητικό ή και δυσάρεστο για τον παραλήπτη περιεχόμενο. Στο spam mail συγκαταλέγονται ανεπιθύμητες διαφημίσεις για προϊόντα, υπηρεσίες και ιστοχώρους, καθώς επίσης και διάφοροι άλλοι τύποι e-mail (π.χ. ανεπιθύμητα newsletters).

Τα μηνύματα αυτά αποτελούν μία πρακτική που απαγορεύεται από την δεοντολογία του Internet και από τις νομοθεσίες των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών. Αυτό συμβαίνει γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Internet και κινδυνεύει η ασφάλεια των δικτύων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας δώσουμε λύση άμεσα, υπεύθυνα, και σίγουρα με το χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: +30.2289027740
Κινητό: +30.6942294897
Τέλεφαξ: +1.8019122873
Email: info@noSpam.corp.gr


      

noSpam e-mail υπηρεσίες


Η noSpam είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική λύση φιλτραρίσματος της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας η οποία μπορεί να ανιχνεύσει εκατομμύρια ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσα σε δευτερόλεπτα. Η υπηρεσία noSpam λειτουργεί παράλληλα με το Anti-Virus & Anti-Spyware, για πρόληψη της παράνομης & ανεπιθύμητης εισβολής στο σύστημα και με την συνεισφορά του content filtering παραδίδουν την καλύτερη λύση της αγοράς με τις καλύτερες δυνατότητες ανίχνευσης κακόβουλων απειλών.
   


Ολοκληρωμένη προστασία από Spam, Phishing, Virus, Spyware

Προστασία από spam
Προστασία από αυτόκλητα μηνύματα (anti-spam) Ως spam ορίζεται το αυτόκλητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλαδή το ηλεκτρονικό μήνυμα, κυρίως εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, το οποίο αποστέλλεται μαζικά σε παραλήπτες, οι οποίοι δεν το έχουν ζητήσει. Στο spam συμπεριλαμβάνεται το Unsolicited Bulk Email, δηλαδή η μαζική αποστολή μηνυμάτων σε παραλήπτες, χωρίς οι τελευταίοι να τα έχουν ζητήσει, ενώ δίδεται και ο ορισμός Unsolicited Commercial Email, που επικεντρώνεται στα αυτόκλητα μηνύματα εμπορικού περιεχομένου. Εκτιμάται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που αποστέλλεται στους χρήστες σήμερα είναι τύπου spam.

Προστασία από phishing
Το phishing είναι μια μορφή εξαπάτησης, που χαρακτηρίζεται από τις προσπάθειες να αποκτηθούν με απάτη ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικοί πρόσβασης και λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών. Αυτό γίνεται με το να παρουσιάζεται κάποιος ως αξιόπιστο πρόσωπο ή επιχείρηση μέσα από κάποιο φαινομενικά επίσημο άμεσο μήνυμα ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο όρος προκύπτει από την αγγλική λέξη fishing (ψάρεμα) εξαιτίας του τρόπου που χρησιμοποιείται για την άντληση των ευαίσθητων πληροφοριών από τους χρήστες.

Προστασία από ιούς
Η υπηρεσία προστασίας από ιούς αφορά την προστασία του υπολογιστή σας από τους ιούς, worm, ιούς Trojan και άλλους ανεπιθύμητους εισβολείς που μπορεί να προβούν σε κακόβουλες πράξεις. Μπορούν να διαγράψουν αρχεία, να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή σας για να επιτεθούν σε άλλους υπολογιστές. Το noSpam σας προστατεύει από ιούς, αφού τους εντοπίζει, τους καθαρίζει, ή τους διαγράφει, πριν φτάσουν στον υπολογιστή σας. Χωρίς να χρειάζεστε καθένα εγκατεστημένο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, σας προστατεύουμε από κάθε εισβολέα ιό, αφού τον εντοπίζουμε, πριν φτάσει στον υπολογιστή σας.

Προστασία από spyware
Με τον όρο spyware περιγράφουμε μια κατηγορία προγραμμάτων που εγκαθίστανται στον υπολογιστή, με ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός τους είναι να παρακολουθούν και να καταγράφουν τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στο διαδίκτυο, να καταγράφουν τις δικές σας συνήθειες, να παρουσιάζουν συνεχώς προσφορές και διαφημίσεις και να κατευθύνουν τον browser σε συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους. Τα spyware γενικά δεν κάνουν ζημιά στον υπολογιστή. Τα spyware τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν αλλάζουν τις συνήθειες του χρήστη.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών ....

   
Κεντρική σελίδα   Υπηρεσίες   Τιμοκατάλογος   Eταιρικό Προφίλ
Copyright © noSpam Corp. All rights reserved.